Tanácsadás magánszemélyeknek

Forduljon hozzám bizalommal, ha Ön

 

állást keres és felkészülten szeretne interjúra menni,

vagy

munkaügyi kérdésekben tanácsot szeretne kérni.

 

Tőlem gyors és pontos választ kap kérdéseire.

 

Sok éves tapasztalattal jogi végzettségű HR szakemberként rengeteg fajta problémás ügyet, bonyolult esetet oldottam meg.

  

Hogyan működik a tanácsadás?

 

Fogalmazza meg konkrét kérdését, vagy azt a problémakört, melyben tájékoztatást szeretne kapni! Ha vannak az ügyhöz tartozó iratai, gyűjtse össze és készítse elő azokat!

Majd hívjon fel (+36-20-4806-102) és telefonon megbeszéljük a részleteket! Előzetesen fogom kérni a dokumentumok másolatát, hogy pontosan tudjam miről van szó. Kérem, hogy ezeket a takacs.marta@hrexpert.hu email címre küldje. Csak másolattal dolgozom, az eredeti minden esetben Önnél marad, de a konzultációra hozza magával!

A probléma megismerése után személyesen találkozom Önnel egy alkalmas helyen és átbeszéljük a lehetőségeit, vagy kérés esetén emailben küldöm a választ a kérdéseire.

Munkámat magas szintű erkölcsi és etikai elvárásoknak megfelelően végzem, melyhez hozzátartozik a szigorú titoktartás és a személyes adatok bizalmas kezelése is.

Várom megkeresését!

Dr. Takács Márta

 

                                                               

 

 

Szolgáltatások Munkavállalóknak:

 

  • Profi álláspályázat megírása

 

A munkaerőpiacon egyre élesebb a verseny a jó állásokért. Egy HR manager átlagosan fél percet szán egy önéletrajz átolvasására. A sablon kísérőleveleket már szinte el sem olvassák, csak átfutnak rajta. Első körben ezek alapján ítélik meg pályázatát.

 

Ne az Ön pályázata legyen, amit félretolnak az asztalon!

 

Egy jól megírt önéletrajzzal és egy figyelemfelkeltő kísérőlevéllel nagyobb eséllyel pályázhat. Az Ön erősségeinek figyelembevételével segítek megírni az önéletrajzát és a kísérőlevelet.

Ha nincs konkrét állás, amit meg szeretne pályázni, addig se üljön tétlenül! A munkaerő közvetítéssel foglalkozó cégek nemcsak hirdetések útján, hanem bizonyos esetekben adatbázisból is dolgoznak.

Ön hány állásközvetítő cég adatbázisának tagja?

 

Regisztráljon a legjobb adatbázisokba, ne szalasszon el egyetlen lehetőséget sem!

 

Pontos és személyreszabott listát adok, hogy milyen címekre érdemes elküldenie önéletrajzát.

 

                                                               

 

  

  • Felvételi beszélgetésre felkészítés

 

Az első benyomás a legfontosabb! Felkészítem az interjúra a klasszikus kérdésektől a trükkös kérdésekig, hogy ne hibázzon, ne lehessen zavarba hozni, ne kerüljön kellemetlen vagy váratlan helyzetbe!

 

Megjelenés, megnyerés, meggyőzés!

 

Három fontos lépés, és a negyedik: a béralku. Ez sikerének titka!

Élesben kipróbálhatja, hogy mi vár Önre egy kemény interjún. Érdemes tréningeznie, mert nem lesz második esélye arra, hogy tökéletes első benyomást tegyen valakire! Akkor és ott kell jól szerepelnie!

 

                                                               

 

 

  •  Szerződésekkel kapcsolatos tanácsadás

 

Ha munkaszerződésének vagy egyéb munkaügyi dokumentumainak egyes részei nem világosak, nem egyértelműek, vagy nem biztos abban, hogy tulajdonképpen mit is jelentenek, túlságosan jogi nyelvezetű, akkor inkább tájékozódjon, mielőtt aláírja!

 

Kérdezzen! Előzze meg a problémát!

 

Ha már aláírta, akkor nem hivatkozhat arra, hogy nem olvasta, vagy nem értette. Jogában áll időt kérni és kérdezni! Tőlem részletes és kielégítő magyarázatot kap a homályos részekre, lefordítom a jogi szakzsargont közérthető nyelvre.

Módosító vagy kiegészítő javaslatot írok munkaügyi dokumentumokhoz, vagy ha kell, teljesen újat készítek. Elmagyarázom pontról pontra és felkészítem arra, hogy hatékonyan tudja képviselni érdekeit. Kérésre elkísérem a tárgyalásra vagy egyeztetek a másik féllel.

 

                                                               

 

 

  • Munkaügyi tanácsadás

 

Kézhez kapta a felmondását? Vagy attól tart, hogy ez bármikor bekövetkezhet? Esetleg Ön szeretne megválni a cégtől?

Ha nincs tisztában a jogaival és a lehetőségeivel, ha nem ismeri a jogszabályokat, ne essen pánikba! Forduljon hozzám, tőlem részletes tájékoztatást kap!

 

Minden lehetőséget átbeszélünk, csak azután döntsön úgy, ahogy Önnek a legjobb lesz.

 

Kérésre elkísérem a tárgyalásra vagy egyeztetek a másik féllel.

  

                                                               

 

 

  • Grafológiai elemzés

 

A grafológia a kézírásból történő személyiségkép meghatározásának módszere.

 

Kíváncsi, hogy miről árulkodik az írása?

 

Ezt gyorsan megtudhatja, csak egy oldalnyi írásminta szükséges hozzá. Az elemzéssel kapcsolatosan részletes tájékotató anyagot a “Grafológia” oldalon talál.

  

Honlap készítés