Referenciák

"Minden cég kerülhet olyan helyzetbe, hogy nagyon gyorsan meg kell oldania egy olyan feladatot, amelyről ugyan tudott, de mindig halogatta a végrehajtást. Márta egy ilyen helyzetben adott cégünknek azonnali, hathatós segítséget. Miután felvázolta a helyzetet és a lehetséges kimeneteleket is, egy délután alatt részletes, kidolgozott megoldási alternatívákat kínált fel.

Nélküle valószínűleg még jó pát napot eltöltöttünk volna ezzel a problémával. A jövőben is számítunk megbízható, professzionális munkájára."

Huszti Zsolt,  ügyvezető igazgató (Heed Audio Kft.,)

  

"Márta grafológiai elemzést készített nekem. 

Munkája a mentális képességek, a közösséghez és az önmagamhoz való viszony mellett részletesen elemzi a munkavégzés jellemzőit. Lényegretörő és szókimondó stílusát jó értelemben vett karcosság és pontosság jellemzi. A személyes találkozó során a nyitott kérdéseket oldott légkörben beszéltük meg. Felvetéseit HR-es tapasztalataira támaszkodva gyakorlatias példákkal szemléltette.

Gyors és lelkiismeretes munka, köszönöm."

Radnóti Balázs, ügyvezető (www.radnoticonsulting.hu)

 

"Márta az egyik kulcsmunkatársunk felvételénél nyújtott segítséget cégünknek a hirdetési szöveg megfogalmazásában és a hirdetés pozicionálásában. Részletes útmutatást és korrekt folyamatelemzést kaptunk a felvételek menete és a munkaerőpiac tekintetében. Együttműködésünk hatékony és célravezető volt."

Tordai Péter, igazgató (európai uniós pályáztató szervezet)

 

“Mártit 1998 óta ismerem. HR vezető volt a cégnél, ahová állásinterjúra mentem. Már első találkozásra nagyon szimpatikus és kedves volt. Így ő volt az első benyomásom a cégről, ami később kedvenc munkahelyem lett.

Egy éve dolgoztam ott, mikor felkerestem azzal, hogy tovább szeretnék tanulni. Ő mellém állt, és mint személyzeti vezető segítette az ügyek intézését.

Mikor cégünk feloszlott ő már nem dolgozott velünk, de mégis őt kerestem meg, hogy segítsen munkajogi témában nekem. Azonnal kezébe vette a dolgokat, és rengeteget segített nekem abban, hogy megoldjam az akkori problémáimat.

Bármikor hívhattam, bármit kérdezhettem tőle mind hozzáállásával, mind szakmai tudásával bizonyította, hogy számomra ő a legjobb tanácsadó!”

Rácz Zs. Enikő

Honlap készítés